APOKALYPSEN – du lockar oss

inlagt av den 2010.05.10, under eget, foto, poesi, text
10:e

… så som det var, en självklar serie händelser. Det började på en höjd dragen i dimmor, en plats utanför, ej sammankopplad med centrum av den inre cirkeln, den dolda staden. Nedanför, i en myllrande miljonstad, syntes synteser av rörelser röra sig likt spiraler, fullkomliga i sin inbillade avsaknad av harmoni och själ. Likt vågor, neråtgående med absurda ryckningar som ur en föråldrad teveapparat, rörde sig dessa hjordar i synkronicitet med dundrande brak från hamnplats belagd i öster. Höjden tornade upp runt sig själv och sin skakiga konstruktion. Ett byggnadsverk in absurdum brast mot himlen upp i sina utbyggnader, likt trånande köttlemmar. Dess skiftningar i kulör och färg sprängde den synliga vallen. En rörelse från botten, hjordars ilska och höjdens ruttnande mylla; en revolt mot den uppbyggande strukturen, illusioners bristning och utbyggnaders erektion; ett ljud av metall och styrka som ger vika, ett avslut …

comment

Fint foto. Fin text också.

Elin ( 11 maj, 2010 kl. 10:31 )

Tack tack!

daniel ( 11 maj, 2010 kl. 10:32 )

Det är jag som borde tacka! :)

Elin ( 11 maj, 2010 kl. 10:38 )

Please Leave a Reply

TrackBack URL :

pagetop

  • TEXTSTORLEK

  • INLÄGG

  • ETIKETTER

  •  

  •  

  •  
  •