FACEBOOK 160118 19:35

inlagt av den 2016.01.18, under eget, handling, helt jävla sjukt, omsorg, text
18:e

 
Det var F. Jag och hon var så tighta. Som vänner. Hon våldtogs av 3 killar när hon var 17. Sen S. Gick hem med en kille. Han höll fast henne så han kunde ha analsex med henne. Sen slängde han ut henne. Sen var det H och hennes 2 systrar. Deras far hade utnyttjat dem sexuellt alla tre. Sen var det I som hade lagt sig när hennes föräldrar hade fest. Kanske hon var 12. En man tog sig in i rummet och hann nästan genomföra en våldtäkt. Av ren tur kom någon annan in i rummet och det stoppades. … Detta är människor jag varit bekanta med, det har varit vänner och flickvänner. Och det är inte alla. Nej, det finns fler. Men de vill jag inte skriva om här. Alltså, killar grabbar män, vi kan bättre än så här. Det är fegt och ynkligt att utnyttja män kvinnor hen sexuellt. Nu är det stopp! WORD! Manliga likes eftersökes!